Dagens Elvisburgare blev om möjligt ännu bättre.
Tricket verkar sitta i brödet. Ett gott bröd är nödvändigt för en god burgare.
Burgaren är bara en näve råköttfärs blandad med salt och peppar. Steks på 60% värme tillsammans med två skivor bacon. Släng en ostskiva på burgaren när den fått färg, sedan plockar du upp baconskivorna. Skär upp brödet och skopa ut ungefär hälften av fluffet. Detta är inte för kalorireduktion, även om det får den biverkningen; det är för smakens skull. Ett för tjockt bröd övermannar en god burgare. Sedan slänger du skivorna av bröd i stekpannan för att bryna i baconfettet tills de fått en fin gyllenbrun färg. Vid sidan av detta kan du ersätta burgaren i pannan med en halv skivad banan. När du plockar upp brödet smeta ut en generös tesked jordnötssmör på lockets insida, sen är det bara att sätta ihop det lilla miraklet.
Inte dumt!
- 114g Nötfärs 20% - 296 kcal
- 2st Ostskivor - 171 kcal
- 54g Banan - 50 kcal
- Dubbeljapp - 240 kcal
- 185g Julskinka - 222 kcal
- 99g Mjölk - 59 kcal
- 8g Bregott - 54 kcal
- 39g Bacon - 135 kcal
- 49g Bröd - 131 kcal
- 26g Jordnötssmör - 166 kcal
- Hot Cheese dippsås - 85 kcal
- 186g Lösgodis - 744 kcal
- Mellan Pommes Frites - 340 kcal
- Mcdonalds äpplen - 25 kcal
Tillsammans blir det 2719 kcal
3499 kcal förbränning
En differans på 780 kcal
De nada
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar